remove
Holidays From Wednesday, Feb 7, 2018 To Tuesday, Feb 20, 2018. Free Shipping on All Orders during the holidays. Orders processing and delivery from Wednesday, Feb 21, 2018. Any questions contact us, including replace products Or cancel orders. E-mail: [email protected]
  • Chaves voittaa Australian Herald Sun Tourin

  Chaves voittaa Australian Herald Sun Tourin

  Chaves, joka pukeutui Giro d'Italia Pyöräilyhousut loppui toiseksi 2016 Giro d'Italiassa, liittyi urallaan Tour de France ja Vuelta a Espana mestari Chris Froome ja 2012 Tour de France voittaja Bradley Wiggins Australiassa vanhin vaihekierrosten rotuun.

  Herald Sun Tourin taskussa Chavesin pitkä tie Roomaan on alkanut. Neljä kuukautta Girosta on vielä kauan, mutta vaaleanpunaisen taistelun vuoksi Chaves on ilmoittanut, että hän tarkoittaa liiketoimintaa.

  "Grand Tours ovat parempia kilpailuja minulle, joten tämä on minulle tärkeä tavoite ja jatkamme tätä koko urallani tämän joukkueen kanssa, ja toivon, että lopetan urani. Tänään meidän täytyy nauttia tämä Pyöräilypaidat on todella hyvä. Mielestäni se on toiseksi yleinen luokittelu, jonka olen voittanut ammatillisessa urassani, joten se on kaunis täällä kotona ", Chaves sanoi.

  Verwante Tags

  Giro d'Italia Pyöräilyhousut Pyöräilypaidat

  Reacties

  Note: HTML is not translated!