remove
Holidays From Wednesday, Feb 7, 2018 To Tuesday, Feb 20, 2018. Free Shipping on All Orders during the holidays. Orders processing and delivery from Wednesday, Feb 21, 2018. Any questions contact us, including replace products Or cancel orders. E-mail: [email protected]
  • Pinot palaa Giro d'Italiaan vuonna 2018

  Pinot palaa Giro d'Italiaan vuonna 2018

  Thibaut Pinot (FDJ) on vahvistanut, että hän pukeutuu Giro d'Italia Pyöräilyhousut ja palaa Giro d'Italiaan vuonna 2018 ennen kuin hän törmää Tour de Francen kanssa. Se merkitsee toista vuotta peräkkäin, että Pinot tulee kohtaamaan sekä Giroa että Touria, vaikka hän seuraa kevyempää kilpailuohjelmaa alkuvuonna 2018 tarjouksessaan varmistaakseen, että hän on kilpaillut kussakin Grand Tourissa.

  Pinotilla oli hieno Giro-debyytti vuonna 2017, joka oli 4. sijalla ja voitti viimeisen edellisen vaiheen Asiagossa, mutta hän maksoi Tourin hinnalla hänen ponnisteluistaan Italiassa toukokuussa.

  Pinotilla on vahva ennätys italialaisissa kilpailuissa, jotka heijastuivat Giro della Valle d'Aostan voitosta vuoden 2009 amatööriin. Kun hän oli ammattilaisen kanssa FDJ: n kanssa, hän voitti Settimana Lombardan vuonna 2011 ja on sittemmin sijoittanut Il Lombardia, jossa hän sijoittui kolmanneksi vuonna 2015 ja viidenneksi viime vuonna, ja Tirreno-Adriatico, jossa hän sijoittui kolmanneksi vuonna 2017. Haluatko Pyöräilyhousut, ota huomionne meille!

  Verwante Tags

  Giro d'Italia Pyöräilyhousut Pyöräilyhousut

  Reacties

  Note: HTML is not translated!